• Club Day v rámci Gymjamu 23

      • 19.09.2023 20:18
      • V pátek 8.9. 23 proběhl na Gymnáziu Vysoké Mýto v rámci Gymjamu týdnu takzvaný CLUB DAY, kde se prezentovaly všechny kluby, které existují na naší škole.
      • Celkem tady máme těchto klubů desetžurnalistický (www.gvmlisty.cz), dramatický, šachový, mental health, francouzský, jóga, AMAVET, chemický, Erasmus/English, a DofE klub. Byla to přehlídka pro studenty – nové i současné – čemu se můžou věnovat, jak získat nové kamarády, a jak třeba strávit volný čas.
        Klubový den byl naplánovaný pod vedením studentek 4. B Zuzany Krejčí, Terezy Morávkové, a Natálie Slavíkové a pod dozorem učitelky angličtiny Kristiny Slezáčkové. Každý klub si zvolil své místo a všichni studenti GVM dostali výzvu – navštivte každý klub, abyste získali cenu. Ale pozor! Přece to tak jednoduché být nemohlo. Háček byl v tom, že studenti museli u každého klubu splnit aktivitu, která se podobala činnosti klubu, například v Erasmus klubu rozluštit slovíčka z cizího jazyka, v józe udělat pozdrav slunce, a v chemii zapálit nějaké látky. Za to dostali razítko ve tvaru písmenka, a na konci rozluštěná písmenka vytvořila větu.
        V 10 hodin ráno se odstartovalo a postupně za dvě hodiny měli všichni splněno a šťastně s cukrovou vatou v ruce mohli razit domů nebo na oběd, než začal večerní program Gymjamu. Den byl plný úsměvů a nových zkušeností a jako bonus spoustu klubů získalo nové členy.
        Bc. Kristina Slezáčková

      • Zpět na seznam článků